Wat zijn hijskarren?

Nina de Vos

Ze zijn een voertuig dat wordt gebruikt om een gewicht of iets dergelijks te verplaatsen tussen een laadplatform en een vrachtwagen. Het platform is het dak van de auto. Dat is het.

Dus wat is het grote verschil? Het belangrijkste verschil is dat het een auto en je gebruik maken van de achterkant. Ik wil je een video laten zien om dat onderscheid duidelijk te maken. Het is een beetje ingewikkeld, dus ik zal het opsplitsen in gemakkelijk te begrijpen stappen, zodat u het zelf zien. Maar laten we eerst eens kijken naar het grote plaatje van het tillen van karren. Hijsbussen, wat doet een hijsbus? Om te beginnen, een hijswagen is als een ambulance, maar zonder de lichten. Het kan mensen of voorraden vervoeren. Het is het soort ding dat je overal in de film ziet. (Zie, degenen over mensen die rijden in de auto naar het werk elke dag, of mensen die wonen in de buitenwijken en rijden hun fietsen overal. Im Gegensatz zu Magische Haardroger kann es in Folge dessen auffällig effektiver sein. ) Een vrachtwagen heeft meestal een laadruimte, dat is een groot gebied dat veel mensen rijden door wanneer ze op weg zijn naar de volgende lift punt. Er zijn ook laadruimtes aan de achterkant. Wanneer een vrachtwagen mensen optilt kan het dingen zoals beddengoed en een paar dingen zoals het bed van de vrachtwagen dragen. Meestal is het laadgebied een klein gebied achter de rug. Als je achterin kijkt zie je een groot gebied dat veel meer mensen kan vasthouden, zoals een groot huis of een auto. Daar heb ik het over. Er zijn veel voor zowel mannen als vrouwen, en een paar voor kinderen. De laadruimte kan overal tussen de 50-200 mensen, afhankelijk van het type van het tillen u op zoek bent naar. Ik doe dus allerlei ladingen voor mijn winkel: ik laad bijvoorbeeld mensen voor onze boerderij en ik laad kinderen en dieren, zoals voor de school die we veel doen. We hebben veel kinderen die naar school komen, dus je ziet hier veel kinderen met grote ladingen. Damit ist es offensichtlich stärker als heftruck Test.

En de laadruimte is groot. Ik zal je een foto laten zien die ik heb genomen, het is de beroemdste van mijn foto's, het is een lange. Maar het is niet groot genoeg voor die hele lading. Maar ik kan zo lang een grote lading geven. Dus, toen ik zat te denken over het zetten van een grote lading voor mijn winkel begon ik te kijken naar de hijskarren voor kinderen. Ik kon foto's nemen als dat en ik kon zien dat ze erg duur zijn in Nederland en ik kan zien dat de prijs is ongeveer 2,5 000-3 000 dollar, dus ze zijn echt duur. En ik dacht: Dus de manier om een enorme lading op hen is om ze te kopen? Daar ontdekte ik de nieuwe hijskarren! En ik dacht: nu kan ik gewoon een grote kar kopen en ik kan het op mijn kleine kar zetten, en dan zijn we klaar! Toen ik een kar kocht moest ik een kar kopen voor mijn kleine neefje. Hij is 13 jaar oud.